Wie & Hoe


De oprichters van Gaiaheartworkz hebben door intense ´training on the job´ in meer dan 11 jaar, een diepgaande ervaring opgebouwd wat betreft het bewust werken met Levenskrachten, landschapskrachten, de hoofd-krachtpunten en natuurwezens. Dit heeft o.m. geresulteerd in genezingen van landschappen en de Landschapstempels van de Deva´s.

De oprichters hebben de werkmethoden door de jaren heen verregaand verfijnd waardoor ze voor diverse gebieden toepasbaar zijn gemaakt.

Een van de voornaamste plekken waar is gewerkt zijn voormalige concentratiekampen in vooral Duitsland, maar ook in Polen, Frankrijk en Nederland. Zo zijn we geweest in o.a. Auschwitz, Dachau en Westerbork. Daarnaast is er genezend gewerkt op plekken die geschaad waren door andere verstoringen zoals:

• het Amsterdamse Bos (door de vliegtuigen die over het bos zijn gescheerd),
• de Sloterplas (een betonnen put met gietijzer deksel was gebouwd bovenop een van de 3 hoofd-krachtpunten) en
• Ameland (de landschapstempel en het eiland was gaan zakken door overmatige gasboringen)

Verder is her en der met Landschapstempels en natuurwezens in Nederland gewerkt, en op Vrije Scholen in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland.

U kunt verslagen van ons werk lezen onder: Artikelen

Voor Gaiaheartworkz is het mogelijk om voor bepaalde projecten meer mensen in te schakelen die dit werk gedaan hebben en weten hoe het in zijn werk gaat. Zo wordt het zogheten E-Team dan samengesteld.